מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית
לבשל את הספר: שמן זית ג'לאטו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב והקרם בסיר גדול עם תחתית כבדה ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני.
אם באמצעות שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן שעועית עם סכין קילוף ולהוסיף את הזרעים לחלב חם. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס הסוכר לחלב ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
בינתיים, לטאטא את חלמונים ביצה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח יחד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בהדרגה לטאטא בערך 1 כוס של תערובת חלב חם, ולאחר מכן להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית חסינת חום או כף עץ, עד הקוסטרד רושם 185°f על מדחום מיידי לקרוא.
מיד מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לקערה חסינת חום. מערבבים בתמצית הוניל, אם משתמשים, ומקררים על אמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, או, רצוי, בין לילה.
הקפיאו את הג ' לאטו במכונת הגלידה על פי הוראות היצרן, עצרו כדי להוסיף את שמן הזית בערך באמצע תהליך ההקפאה. לארוז לתוך מיכל מקפיא להקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה. (הג ' לאטו מוגש הכי טוב ביום שהוא נעשה.)
מפזרים כמה פתיתים של מלח מלדון וטפטוף פס או שניים של שמן זית על כל מנה של ג ' לאטו.