קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית

מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית
לבשל את הספר: שמן זית ג'לאטו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והקרם בסיר גדול עם תחתית כבדה ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום.
3
אם באמצעות שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן שעועית עם סכין קילוף ולהוסיף את הזרעים לחלב חם. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוסיפים 3/4 כוס הסוכר לחלב ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
בינתיים, לטאטא את חלמונים ביצה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח יחד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בהדרגה לטאטא בערך 1 כוס של תערובת חלב חם, ולאחר מכן להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית חסינת חום או כף עץ, עד הקוסטרד רושם 185°f על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מיד מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לקערה חסינת חום. מערבבים בתמצית הוניל, אם משתמשים, ומקררים על אמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, או, רצוי, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הקפיאו את הג ' לאטו במכונת הגלידה על פי הוראות היצרן, עצרו כדי להוסיף את שמן הזית בערך באמצע תהליך ההקפאה. לארוז לתוך מיכל מקפיא להקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה. (הג ' לאטו מוגש הכי טוב ביום שהוא נעשה.)
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
מפזרים כמה פתיתים של מלח מלדון וטפטוף פס או שניים של שמן זית על כל מנה של ג ' לאטו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג ' לאטוג ' לאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק