קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית

מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית
לבשל את הספר: שמן זית ג'לאטו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והקרם בסיר גדול עם תחתית כבדה ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום.
3
אם באמצעות שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן שעועית עם סכין קילוף ולהוסיף את הזרעים לחלב חם. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מוסיפים 3/4 כוס הסוכר לחלב ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
בינתיים, לטאטא את חלמונים ביצה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח יחד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בהדרגה לטאטא בערך 1 כוס של תערובת חלב חם, ולאחר מכן להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית חסינת חום או כף עץ, עד הקוסטרד רושם 185°f על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מיד מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לקערה חסינת חום. מערבבים בתמצית הוניל, אם משתמשים, ומקררים על אמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, או, רצוי, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הקפיאו את הג ' לאטו במכונת הגלידה על פי הוראות היצרן, עצרו כדי להוסיף את שמן הזית בערך באמצע תהליך ההקפאה. לארוז לתוך מיכל מקפיא להקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה. (הג ' לאטו מוגש הכי טוב ביום שהוא נעשה.)
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
מפזרים כמה פתיתים של מלח מלדון וטפטוף פס או שניים של שמן זית על כל מנה של ג ' לאטו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג ' לאטוג ' לאטו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות