קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית

מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית
לבשל את הספר: שמן זית ג'לאטו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והקרם בסיר גדול עם תחתית כבדה ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
אם באמצעות שעועית וניל, לגרד את הזרעים מן שעועית עם סכין קילוף ולהוסיף את הזרעים לחלב חם. לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוסיפים 3/4 כוס הסוכר לחלב ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
בינתיים, לטאטא את חלמונים ביצה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח יחד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בהדרגה לטאטא בערך 1 כוס של תערובת חלב חם, ולאחר מכן להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית חסינת חום או כף עץ, עד הקוסטרד רושם 185°f על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מיד מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לקערה חסינת חום. מערבבים בתמצית הוניל, אם משתמשים, ומקררים על אמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, או, רצוי, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הקפיאו את הג ' לאטו במכונת הגלידה על פי הוראות היצרן, עצרו כדי להוסיף את שמן הזית בערך באמצע תהליך ההקפאה. לארוז לתוך מיכל מקפיא להקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה. (הג ' לאטו מוגש הכי טוב ביום שהוא נעשה.)
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
מפזרים כמה פתיתים של מלח מלדון וטפטוף פס או שניים של שמן זית על כל מנה של ג ' לאטו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג ' לאטוג ' לאטו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית