קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש

מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש
לבשל את הספר: תאנה ודבש קרם גאלט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 441 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך 4 חמאה, קורנפלור, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תפוח גאלט, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו לבשל את הספר: דבש Spareribs (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קרם מאפה, לשים את זרעי שעועית וניל לתוך מחבת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את חצי וחצי ווניל שעועית תרמיל ומבשלים מעל חום בינוני עד חם, אבל לא רותח. בנפרד, לטאטא את חלמונים ביצה, דבש, סוכר, ומלח יחד בקערה ולהמשיך לטאטא עד מעט מעובה וקל יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף את עמילן התירס והקציף עד בשילוב. לאט לאט לשפוך חצי הנוזל החם לתוך תערובת חלמון, ערבוב כל הזמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את תערובת החלמון בחזרה למחבת הרוטב ומבשלים על חום בינוני, עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולבועות. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת, ואז לטאטא את החמאה. זרוק את תרמיל וניל שעועית. מערבבים מדי פעם עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
קו גיליון אפייה עם נייר קלף או משמנים אותו בנדיבות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מגלגלים את הבצק למעגל 13 עד 14 אינץ', ולאחר מכן מעבירים לסדין האפייה מוכן. זה צריך לשמוע קצת את הסדין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מורחים את הקרם מאפה מקורר על הבצק, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב לקצה. מסדרים את רבעי התאנה בתבנית מעגלית, צד העור כלפי מטה וגזע בסופו פונה למרכז, שוב משאיר גבול 2 אינץ ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מפזרים את הסוכר על התאנים. מקפלים את הקצה החיצוני של הבצק על התאנים החיצוניות ביותר, מקפלים את הבצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
9
שים את galette במקרר במשך 1 שעה כדי להירגע ולהרפות את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
אופים את הגלט בשליש התחתון של התנור במשך 50 עד 60 דקות. מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה, עם מנה של קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אחסון: מכוסה במגבת תה, גאלט זה ישמור בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
13
בצק גאלט
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
14
-עושה אחד 10 אינץ קרום גאלט -
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
15
שים את הקמח, הסוכר, ואת slat לתוך קערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים אותו לתערובת הקמח וזורקים עד שכל קוביית חמאה מצופה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
17
חותכים את החמאה לתוך הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מיקסר חשמלי, או את הידיים, רק עד המרכיבים הופכים גס ומתפורר והחמאה היא מעט קטנה יותר מאשר אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לטפטף על הבצק, זורק עם מזלג כדי להפיץ את הנוזל. המאפה יהיה שאגי אבל צריך להחזיק יחד כאשר לחץ בכף היד שלך; אם לא, להוסיף כפית נוספת או שתיים של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
19
לזרוק את המאפה על משטח עבודה מקומח קלות ולחץ על הבצק, מקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא מחזיק יחד. נסה לא להתמודד עם זה יותר מדי או שזה יהיה חם עלול להיות מפותח. לשטח את הבצק החוצה לתוך דיסק בעובי כ 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד וצינה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
20
אחסון: אם עטוף היטב, הדיסק ישמור במשך 3 ימים במקרר, או עד 3 חודשים במקפיא. להפשיר את הבצק הקפוא במקרר במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות