מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש
לבשל את הספר: תאנה ודבש קרם גאלט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 441 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך 4 חמאה, קורנפלור, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תפוח גאלט, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו לבשל את הספר: דבש Spareribs (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קרם מאפה, לשים את זרעי שעועית וניל לתוך מחבת רוטב.
מוסיפים את חצי וחצי ווניל שעועית תרמיל ומבשלים מעל חום בינוני עד חם, אבל לא רותח. בנפרד, לטאטא את חלמונים ביצה, דבש, סוכר, ומלח יחד בקערה ולהמשיך לטאטא עד מעט מעובה וקל יותר בצבע.
הוסף את עמילן התירס והקציף עד בשילוב. לאט לאט לשפוך חצי הנוזל החם לתוך תערובת חלמון, ערבוב כל הזמן עד מעורבב היטב.
יוצקים את תערובת החלמון בחזרה למחבת הרוטב ומבשלים על חום בינוני, עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולבועות. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת, ואז לטאטא את החמאה. זרוק את תרמיל וניל שעועית. מערבבים מדי פעם עד מגניב.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף או משמנים אותו בנדיבות עם ספריי בישול.
מגלגלים את הבצק למעגל 13 עד 14 אינץ', ולאחר מכן מעבירים לסדין האפייה מוכן. זה צריך לשמוע קצת את הסדין.
מורחים את הקרם מאפה מקורר על הבצק, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב לקצה. מסדרים את רבעי התאנה בתבנית מעגלית, צד העור כלפי מטה וגזע בסופו פונה למרכז, שוב משאיר גבול 2 אינץ ' סביב הקצה.
מפזרים את הסוכר על התאנים. מקפלים את הקצה החיצוני של הבצק על התאנים החיצוניות ביותר, מקפלים את הבצק לפי הצורך.
שים את galette במקרר במשך 1 שעה כדי להירגע ולהרפות את הבצק.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F.
אופים את הגלט בשליש התחתון של התנור במשך 50 עד 60 דקות. מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה, עם מנה של קרם פרש.
אחסון: מכוסה במגבת תה, גאלט זה ישמור בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
-עושה אחד 10 אינץ קרום גאלט -
שים את הקמח, הסוכר, ואת slat לתוך קערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר מאוד.
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים אותו לתערובת הקמח וזורקים עד שכל קוביית חמאה מצופה בתערובת הקמח.
חותכים את החמאה לתוך הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מיקסר חשמלי, או את הידיים, רק עד המרכיבים הופכים גס ומתפורר והחמאה היא מעט קטנה יותר מאשר אפונה.
מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לטפטף על הבצק, זורק עם מזלג כדי להפיץ את הנוזל. המאפה יהיה שאגי אבל צריך להחזיק יחד כאשר לחץ בכף היד שלך; אם לא, להוסיף כפית נוספת או שתיים של מי קרח.
לזרוק את המאפה על משטח עבודה מקומח קלות ולחץ על הבצק, מקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא מחזיק יחד. נסה לא להתמודד עם זה יותר מדי או שזה יהיה חם עלול להיות מפותח. לשטח את הבצק החוצה לתוך דיסק בעובי כ 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד וצינה במשך 1 שעה.
אחסון: אם עטוף היטב, הדיסק ישמור במשך 3 ימים במקרר, או עד 3 חודשים במקפיא. להפשיר את הבצק הקפוא במקרר במשך הלילה.