מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed
לבשל את הספר: גזר קלוי ניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 481 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה, מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטן כרובית קלוי ותרד, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי עם חמאת עגבניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ° F.
מניחים את הגזר בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת צלייה רדודה, וטפטוף 1 כף שמן זית עליהם.
מפזרים קצת מלח וזורקים עם מרית. צולים את הגזר במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהם מכרז לחלוטין משחימים כתמים.
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 ° F.
מחממים את החמאה במחבת המונחת על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בצלצלי שאלוט וסוט, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך.
מוסיפים את הגזרים הקלויים וזורקים כדי לשלב אותם עם שאלוט.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
להעביר את הגזר למעבד מזון ולעבד עד חלקה למדי (כמה ביטים קטנים טובים מרקם). לגרוף את מחית גזר לקערה.
מוסיף את ריקוטה, חלמונים ביצה, Parmigiano, ½ כפית מלח, אגוז מוסקט, וכמה טחנות של פלפל. מערבבים בעדינות את הקמח ¼ כוס, דואגים לשלב הכל ביסודיות.
מניחים כף קמח בקערה רדודה. יש שתי כפות סטנדרטיות בהישג יד. עם כפית אחת, לגרוף על 1 כף של תערובת הגזר ולאחר מכן להעביר אותו לכפית השנייה.
להעביר את התערובת הלוך ושוב כמה פעמים כדי לעזור לעצב את התערובת לתוך כדור (זה לא צריך להיות עגול לחלוטין). בעדינות לזרוק את הכדור לתוך קערה של קמח מעיל אותו קלות. ואז לגלגל את הכדור בין כפות הידיים שלך כדי לייצר גוש ערמונים בגודל.
העברה לגיליון אפייה/מגש מקומח קל. חזור עד שהשתמשת בכל התערובת. אתה צריך בסופו של דבר עם 32 עד 36 ניוקי.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
כדי להפוך את חמאת herbed: להמס את החמאה במחבת קטנה להציב על חום בינוני-נמוך. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בעשבי תיבול ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק לכמה דקות, או עד החמאה לקחה על הטעם של עשבי תיבול.
הסר מהחום. כפית חלק מחמאת הערווה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הניוקי בשכבה אחת צפופה. הגדר את המנה ליד התנור.
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה חצי ניוקי לתוך הסיר. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הניוקי במשך כ 5 דקות. הם יצופו למעלה כשהם כמעט יסיימו. באמצעות רחפן או כף גדולה מחוררת, להסיר את הניוקי לתבנית אפייה מוכנה. מבשלים את הניוקי הנותרים באותו אופן ומוסיפים אותם לתבנית האפייה.
טפטף את יתר החמאה על הניוקי.
מפזרים את כוס הפרמז ' יאנו ¼ על ניוקי ומניחים בתנור.
אופים את הניוקי במשך כ 15 דקות, או עד שהם חמים לאורך והגבינה נמסה.
מגישים באופן מיידי. להעביר גבינה נוספת ליד השולחן.