קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed

מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed
לבשל את הספר: גזר קלוי ניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 481 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה, מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטן כרובית קלוי ותרד, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי עם חמאת עגבניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הגזר בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת צלייה רדודה, וטפטוף 1 כף שמן זית עליהם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים קצת מלח וזורקים עם מרית. צולים את הגזר במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהם מכרז לחלוטין משחימים כתמים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים את החמאה במחבת המונחת על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בצלצלי שאלוט וסוט, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הגזרים הקלויים וזורקים כדי לשלב אותם עם שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
8
להעביר את הגזר למעבד מזון ולעבד עד חלקה למדי (כמה ביטים קטנים טובים מרקם). לגרוף את מחית גזר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיף את ריקוטה, חלמונים ביצה, Parmigiano, ½ כפית מלח, אגוז מוסקט, וכמה טחנות של פלפל. מערבבים בעדינות את הקמח ¼ כוס, דואגים לשלב הכל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מניחים כף קמח בקערה רדודה. יש שתי כפות סטנדרטיות בהישג יד. עם כפית אחת, לגרוף על 1 כף של תערובת הגזר ולאחר מכן להעביר אותו לכפית השנייה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
להעביר את התערובת הלוך ושוב כמה פעמים כדי לעזור לעצב את התערובת לתוך כדור (זה לא צריך להיות עגול לחלוטין). בעדינות לזרוק את הכדור לתוך קערה של קמח מעיל אותו קלות. ואז לגלגל את הכדור בין כפות הידיים שלך כדי לייצר גוש ערמונים בגודל.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
העברה לגיליון אפייה/מגש מקומח קל. חזור עד שהשתמשת בכל התערובת. אתה צריך בסופו של דבר עם 32 עד 36 ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
כדי להפוך את חמאת herbed: להמס את החמאה במחבת קטנה להציב על חום בינוני-נמוך. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בעשבי תיבול ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק לכמה דקות, או עד החמאה לקחה על הטעם של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מהחום. כפית חלק מחמאת הערווה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הניוקי בשכבה אחת צפופה. הגדר את המנה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
16
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה חצי ניוקי לתוך הסיר. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הניוקי במשך כ 5 דקות. הם יצופו למעלה כשהם כמעט יסיימו. באמצעות רחפן או כף גדולה מחוררת, להסיר את הניוקי לתבנית אפייה מוכנה. מבשלים את הניוקי הנותרים באותו אופן ומוסיפים אותם לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
SkimmerSkimmer
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
טפטף את יתר החמאה על הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
18
מפזרים את כוס הפרמז ' יאנו ¼ על ניוקי ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
אופים את הניוקי במשך כ 15 דקות, או עד שהם חמים לאורך והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
20
מגישים באופן מיידי. להעביר גבינה נוספת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.