מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed
לבשל את הספר: גזר קלוי ניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 481 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה, מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטן כרובית קלוי ותרד, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי עם חמאת עגבניות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הגזר בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת צלייה רדודה, וטפטוף 1 כף שמן זית עליהם.
מפזרים קצת מלח וזורקים עם מרית. צולים את הגזר במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהם מכרז לחלוטין משחימים כתמים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את החמאה במחבת המונחת על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בצלצלי שאלוט וסוט, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הגזרים הקלויים וזורקים כדי לשלב אותם עם שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
גב שומן חזיר
7
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
8
להעביר את הגזר למעבד מזון ולעבד עד חלקה למדי (כמה ביטים קטנים טובים מרקם). לגרוף את מחית גזר לקערה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
להעביר את התערובת הלוך ושוב כמה פעמים כדי לעזור לעצב את התערובת לתוך כדור (זה לא צריך להיות עגול לחלוטין). בעדינות לזרוק את הכדור לתוך קערה של קמח מעיל אותו קלות. ואז לגלגל את הכדור בין כפות הידיים שלך כדי לייצר גוש ערמונים בגודל.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
כדי להפוך את חמאת herbed: להמס את החמאה במחבת קטנה להציב על חום בינוני-נמוך. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לרחוש, מערבבים בעשבי תיבול ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק לכמה דקות, או עד החמאה לקחה על הטעם של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר מהחום. כפית חלק מחמאת הערווה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הניוקי בשכבה אחת צפופה. הגדר את המנה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
16
כאשר המים רותחים, בזהירות טיפה חצי ניוקי לתוך הסיר. מכסים את הסיר עד שהמים חוזרים לרתיחה, ואז לחשוף ולבשל את הניוקי במשך כ 5 דקות. הם יצופו למעלה כשהם כמעט יסיימו. באמצעות רחפן או כף גדולה מחוררת, להסיר את הניוקי לתבנית אפייה מוכנה. מבשלים את הניוקי הנותרים באותו אופן ומוסיפים אותם לתבנית האפייה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.