מבשלים את הספר: חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם רוטב פטרוזיליה 'די'
מבשלים את הספר: חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם רוטב פטרוזיליה' די ' יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 906 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, טווח חופשי, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: מתכון חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו (עם סלט פטרוזיליה די), חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם סלט פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי.
הוראות
מחממים התנור שלך כדי להכות מלא, או לקבל broiler שלך נחמד וחם.
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד מבושל, ואז לנקז ולהשאיר קיטור יבש. מקציפים את הביצים עם מזלג בקערת ערבוב גדולה, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ומניחים בצד אחד.
לחמם 7-ot 8-inch ללא מקל, מחבת אטומה.
מוסיפים את פרוסות הצ ' וריסו ואת חתיכות תפוחי האדמה. צ ' וריסו יתחיל לרחוש משחרר את כל השמנים והתבלינים הטעימים שלה. לאחר כמה דקות, כאשר הכל זהוב ופריך קלות, להסיר מהמחבת עם כף מחורצת ולהניח בצד.
מפזרים את עלי הרוזמרין לתוך השומן החם.
יוצקים את הביצים מכות על גבי מיד, מוסיף את תפוחי האדמה ואת צ ' וריסו ומפיץ את הכל באופן שווה.
מניחים את כל המחבת בתנור שחומם מראש או מתחת לגריל עד שהאומלט הוא חום זהוב על גבי ופשוט מבושל באמצע.
בעוד החביתה מתבשלת, לשים את שאלוט לתוך קערה עם מיץ לימון, קצת מלח ופלפל וגרגר של שמן זית כתית מעולה. לזרוק ולצבוט את השאלוט עם קצות האצבעות כדי לרכך אותם מעט, ולאחר מכן לערבב את עלי הפטרוזיליה.
מגישים קצת על גבי החביתה ולחפור!