קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

מבשלים את הספר: חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם רוטב פטרוזיליה 'די'

מבשלים את הספר: חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם רוטב פטרוזיליה 'די'
מבשלים את הספר: חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם רוטב פטרוזיליה' די ' יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 906 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, טווח חופשי, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: מתכון חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו (עם סלט פטרוזיליה די), חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו עם סלט פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי.

הוראות

1
מחממים התנור שלך כדי להכות מלא, או לקבל broiler שלך נחמד וחם.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד מבושל, ואז לנקז ולהשאיר קיטור יבש. מקציפים את הביצים עם מזלג בקערת ערבוב גדולה, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ומניחים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
לחמם 7-ot 8-inch ללא מקל, מחבת אטומה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את פרוסות הצ ' וריסו ואת חתיכות תפוחי האדמה. צ ' וריסו יתחיל לרחוש משחרר את כל השמנים והתבלינים הטעימים שלה. לאחר כמה דקות, כאשר הכל זהוב ופריך קלות, להסיר מהמחבת עם כף מחורצת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים את עלי הרוזמרין לתוך השומן החם.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
יוצקים את הביצים מכות על גבי מיד, מוסיף את תפוחי האדמה ואת צ ' וריסו ומפיץ את הכל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מניחים את כל המחבת בתנור שחומם מראש או מתחת לגריל עד שהאומלט הוא חום זהוב על גבי ופשוט מבושל באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בעוד החביתה מתבשלת, לשים את שאלוט לתוך קערה עם מיץ לימון, קצת מלח ופלפל וגרגר של שמן זית כתית מעולה. לזרוק ולצבוט את השאלוט עם קצות האצבעות כדי לרכך אותם מעט, ולאחר מכן לערבב את עלי הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מגישים קצת על גבי החביתה ולחפור!