לבשל את הספר: כרוב נאפה ומרק שרימפס נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן canolan, מלח, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כרוב נאפה וסלט בצל אדום, מבשלים את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, ו מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 4 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות ערבוב מדי פעם, במשך כ 4 דקות, או עד ריחני ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השרימפס המיובש, המלח ורוטב הדגים ומבשלים כ -30 שניות כדי לפתח את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובש
רוטב דגים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיף את המים, להעלות את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות, או עד הכרוב התרכך והמרק הוא זהוב. אם אתה לא מגיש את המרק מיד, כבה את החימום והכסה.
רגע לפני ההגשה, להחזיר את המרק לרתיחה. זרוק בשרימפס. כאשר השרימפס הפכו ורוד ומסולסל, להוסיף את הפלפל. לטעום ולהוסיף תוספת מלח או רוטב דגים, במידת הצורך. מצקת לתוך קערת הגשה ומקשטת עם בצל ירוק.