מבשלים את הספר: מוס לימון טרי
לבשל את הספר: מוס לימון טרי נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט, ו מבשלים את הספר: מוס פלפל אדום עם טוסטים שום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חסינת חום, לטאטא יחד את 3 ביצים שלמות, 3 חלמונים, 1 סוכר כוס, גרידת לימון, מיץ לימון, וקמצוץ של מלח.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך כ 10-12 דקות, עד התערובת סמיכה כמו פודינג. (אני מקציף כאשר התערובת מתחילה לקבל עבה.) להוריד את החום ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מכסים בניילון נצמד ישירות על פני השטח ומקררים למשך 1 עד 2 שעות, עד שמצוננים לחלוטין.
מניחים חצי החלבונים ביצה קמצוץ של מלח במערבל החשמלי מצויד מצורף whisk. הכה במהירות גבוהה.
הוסף את הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
בזהירות לקפל לבנים לתוך תערובת לימון קר עם מרית גומי.
מניחים את הקרם באותה קערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk (אין צורך לנקות את הקערה) ולהכות במהירות גבוהה עד הקרם יוצר פסגות נוקשות.
בזהירות לקפל קצפת לתערובת לימון.
מקפלים את לימון קולד ויוצקים לתוך קוטר 7 אינץ', 3 אינץ ' עמוק צלחת סופלה. לקשט עם קצפת ממותק פרוסות לימון כי נחתכו לרבעים. צ ' יל ומגישים קר.
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. שוט על בינוני ולאחר מכן במהירות גבוהה עד הקרם רק יוצר פסגות נוקשות.
כפית את הקצפת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול.