קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מוס לימון טרי

מבשלים את הספר: מוס לימון טרי
לבשל את הספר: מוס לימון טרי נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט, ו מבשלים את הספר: מוס פלפל אדום עם טוסטים שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה חסינת חום, לטאטא יחד את 3 ביצים שלמות, 3 חלמונים, 1 סוכר כוס, גרידת לימון, מיץ לימון, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך כ 10-12 דקות, עד התערובת סמיכה כמו פודינג. (אני מקציף כאשר התערובת מתחילה לקבל עבה.) להוריד את החום ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מכסים בניילון נצמד ישירות על פני השטח ומקררים למשך 1 עד 2 שעות, עד שמצוננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מניחים חצי החלבונים ביצה קמצוץ של מלח במערבל החשמלי מצויד מצורף whisk. הכה במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הוסף את הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
בזהירות לקפל לבנים לתוך תערובת לימון קר עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את הקרם באותה קערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk (אין צורך לנקות את הקערה) ולהכות במהירות גבוהה עד הקרם יוצר פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בזהירות לקפל קצפת לתערובת לימון.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
9
מקפלים את לימון קולד ויוצקים לתוך קוטר 7 אינץ', 3 אינץ ' עמוק צלחת סופלה. לקשט עם קצפת ממותק פרוסות לימון כי נחתכו לרבעים. צ ' יל ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
קצפת ממותקת
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
11
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. שוט על בינוני ולאחר מכן במהירות גבוהה עד הקרם רק יוצר פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
כפית את הקצפת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד