מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה
מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם פסטו אספרגוס, עגבניות שרי, בורטן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך מלח, גבינת מוצרלה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: עגבניות ירושה ג'ינג'ר במרינדה עם אבטיח , בוראטה, & ארוגולה מתובל, מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת, ו לבשל את הספר: סאלינה בסגנון Spaghettini עם עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה 9 × 13 אינץ ' תבנית אפייה, ומניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2
בתנור הולנדי גדול או קומקום, להביא את המים והחלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיף את הפולנטה בזרם עדין, לטאטא כמו שאתה שופך. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לטאטא את פולנטה עד זה התעבה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החמאה והמלח, וממשיכים לטאטא עד שרוב הנוזל התאדה, על3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את הפולנטה לתבנית אפייה מוכנה, להחליק אותו עם מרית כדי להפוך שכבה אפילו. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 2 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חותכים את הפולנטה ל-12" סטייקים", ומלטפים כל אחד מהם יבש במגבת נייר (ייתכן שיש עיבוי כלשהו מהמקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מברשת שני הצדדים של כל סטייק פולנטה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
מניחים את הסטייקים על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד צמרות יש השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בינתיים, להכין את פסטו: להביא סיר מים מלוחים בכבדות לרתיחה. תחבוש את האספרגוס בשתי קבוצות עד ירוק בהיר ופשוט רך, 1 עד 2 דקות. השתמש מלקחיים כדי להעביר את האספרגוס לאמבט קרח, או לשים אותם במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
11
ניקוז.
12
חותכים את האספרגוס לחתיכות 1 אינץ'. שים 2 כוסות של חתיכות גבעול במעבד מזון קטן, שמירה על הטיפים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מוסיף את המנטה, שום, מיץ לימון, צנוברים, שמן זית, ומלח, ודופק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
מוסיפים 1/3 כוס מים, ואת הדופק עד התערובת יש את העקביות של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טיפים עגולים לפינה #4
15
מערבבים בפרמזן, וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16
מניחים את עצות אספרגוס שמורות בקערת ערבוב, ולזרוק עם עגבניות, בוראטה, שמן זית, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בוראטה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
17
כדי להגיש, מניחים סטייק פולנטה חם במרכז כל צלחת, ומעלים אותו עם מנה נדיבה של פסטו וכפית מלאה של ציפוי עגבניות הדובדבן.