מבשלים את הספר: סקווש בנגלי עם חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סקווש בנגלי עם חומוס. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רסק זנגביל, סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Bengali Butternut סקווש חומוס Garbanzos, מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח, ו מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר nonstick גדול.
מוסיף את asafoetida, עלה דפנה, פאנץ 'פוראן וצ' ילי; לבשל על אש נמוכה במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וזהוב. מערבבים בכורכום, כמון וכוסברה טחון, יחד עם מלח, סוכר וממרח זנגביל. מערבבים את המחבת, מוסיפים טיפת מים ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הסקווש, יוצקים 2/3 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים עד הדלעת מבושלת, סביב 15-18 דקות.
מערבבים את החומוס, garam masala, אבקת זרעי שומר ושפריץ מים. מבשלים עוד דקה ומגישים. המנה צריכה להיות לחה אבל לא gravied.