קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מבשלים את הספר: סקווש בנגלי עם חומוס

מבשלים את הספר: סקווש בנגלי עם חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סקווש בנגלי עם חומוס. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רסק זנגביל, סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Bengali Butternut סקווש חומוס Garbanzos, מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח, ו מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר nonstick גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את asafoetida, עלה דפנה, פאנץ 'פוראן וצ' ילי; לבשל על אש נמוכה במשך כ 1 דקה. 
מרכיבים שתצטרך
אספוטידהאספוטידה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וזהוב. מערבבים בכורכום, כמון וכוסברה טחון, יחד עם מלח, סוכר וממרח זנגביל. מערבבים את המחבת, מוסיפים טיפת מים ומבשלים עוד דקה. 
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
כורכוםכורכום
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הסקווש, יוצקים 2/3 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים עד הדלעת מבושלת, סביב 15-18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מערבבים את החומוס, garam masala, אבקת זרעי שומר ושפריץ מים. מבשלים עוד דקה ומגישים. המנה צריכה להיות לחה אבל לא gravied.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת