מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סרטנים ואטריות אורז, ארוחת הערב האחרונה של צ'ול לי לוק. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 907 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. אם יש לכם סרטנים, שום, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה, לבשל את הספר: שרימפס במים מטורפים, הסעודה האחרונה של מריו בטאלי, ו לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לטחון את שאלוט, צ ' ילי אדום, שום, וממרח שרימפס כדי להדביק בסדר; להפריש. מבשלים את קרם הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני עד שהוא מתחיל להיפרד.
מוסיפים את הקרקע, תערובת ארומטית ומבשלים במשך 30 דקות. מערבבים את חלב הקוקוס ואת מחית השעועית הצהובה ומבשלים במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן מוסיפים את התמרינד. הרוטב צריך להיות חריף חם, קצת חמוץ, מתוק ומלוח.
מקשט את אטריות האורז במים רותחים עד שהם פשוט רכים.
מחממים את הרוטב מוכן לרתיחה איטית. בלאנש את עירית השום, נבטי שעועית, ופלפל אדום בקבוצות נפרדות ברוטב סרטנים ושעועית צהובה עד שהם פשוט רכים.
מערבבים את הירקות ואת אטריות אורז כדי ליצור סלט מגניב.
מביאים את הסרטנים ורוטב שעועית צהוב לרתיחה; לחלוט עד הסרטנים הם ורודים ומבושלים דרך.
כדי לשרת, כפית את הרוטב על הסרטנים ומגישים עם סלט אטריות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.