קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: סרטנים, עלים, לימונים

מבשלים את הספר: סרטנים, עלים, לימונים
גשו לסופר וקנו גבעול עשב לימון, עלי כוסברה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו מבשלים את הספר: עוף במרינדה Achiote עטוף עלי בננה, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: עוגת חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעשות את ההכנה הראשונה, כי הכל קורה די מהר ברגע שאתה מתחיל לבשל. לשטוף את העלים ולהסיר כל גבעולים קשים. מקלפים את הג ' ינג ' ר, ואז מגררים אותו או חותכים אותו לגזרים קטנים דמויי גפרור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
2
הסר את העלים החיצוניים הקשים של עשב לימון דק מאוד לגרוס את הלב העדין. דק קוצצים את צ ' ילי, הסרת הזרעים אם אתה מעדיף חיתוך קריר. דק לגרוס את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אליקסיר גאליקסיר ג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
לחמם את השמן בווק או במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, עשב לימון, צ' ילי ובצל ירוק ומטגנים במשך כמה דקות, עד הג ' ינג ' ר מתחיל צבע. זרוק בprawns. כאשר הם הופכים אטומים וצבע קל, מוסיפים את מיץ הסיד, nam pla, וסוכר. כאשר הכל רוחש וריחני, מוסיפים את הירוקים, הופכים אותם במחבת כפי שהם מתחילים לנבול להכהות. ברגע שהם רכים, מוסיפים את עלי הכוסברה והבזיליקום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אליקסיר גאליקסיר ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
רוטב דגים תאילנדירוטב דגים תאילנדי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ירוקירוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.