קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות

מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות
לבשל את הספר: עוגיות סוכר קלאסי הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, קמח לא סופג, בתוספת 2 כפות סוכר, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, 3/4 כוס הסוכר, ואת המלח בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות נמוכה במשך 15 שניות, רק כדי למזג את החומרים. אתה יכול גם להשתמש מערבל יד וקערה בינונית, אם כי זה עלול לקחת קצת יותר זמן כדי להשיג את אותן תוצאות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים נמוך עד שהחמאה נשברת לחתיכות זעירות, 2 עד 3 דקות. להפוך את המיקסר בינוני נמוך ומערבבים עד התערובת יוצרת גושים קטנים על גודל אפונה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את תערובת הביצים לתערובת החמאה ומתמזג על בינוני-נמוך עד שהבצק מגיע יחד כדי ליצור כמה גושים גדולים. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש מספר פעמים, רק כדי להביא אותו יחד. מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל חצי לדיסק בעובי של 1/2 אינץ'. לעטוף את הדיסקים פלסטיק להכניס למקרר במשך כ 30 דקות, או עד קר אבל עדיין גמיש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מניחים דיסק אחד של בצק בין שני גיליונות קלף או נייר שעווה רול 1/8 אינץ ' עבה. אם הבצק נסדק כאשר אתה מתחיל להתגלגל, זה יכול להיות קר מדי,
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
תן לו לעמוד במשך 10 דקות, ואז לנסות שוב-בצק זה מתגלגל בקלות רבה כאשר הוא בטמפרטורת החדר מגניב. מודעות שאתה מגלגל, הקלף יקמט, במיוחד בתחתית. כשזה קורה, לקלף את נייר הקלף העליון, להחליק את כל קמטים, ומניחים אותו בחזרה על הבצק. הפוך את הבצק וחזור עם הנייר בצד השני. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת מספר פעמים במהלך תהליך מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
שימו לב: הבצק יכול גם להיות מגולגל על משטח עבודה מקומח קלות, אך הקפידו להבריש ולעודף את הקמח מהחלק העליון והתחתון של הבצק לפני הצינון והאפייה (שיטת נייר הקלף קלה ונקי יותר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מניחים את הבצק מגולגל, עם הקלף עדיין מחובר, על תבנית אפייה ולהעביר למקרר כדי להירגע במשך 30 דקות. חזור עם הדיסק הנותר של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הסר את הקלף מהחלק העליון והתחתון של חתיכת בצק מגולגלת ומניח את הבצק על משטח העבודה שלך. קו גיליון האפייה עם נייר קלף חדש. השתמש חותכי עוגיות לחתוך את הבצק לצורות הרצויות ולהעביר את הגיליון מצופה קלף, מרווחים את העוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. ערם את העוגיות על מחבת הסדין עם פיסת נייר קלף בין כל שכבה. שאריות בצק ניתן ללוש בעדינות ולאחר מכן rerolled, אבל ככל שהם rerolled, פחות רך את העוגיות, כך אסטרטגית למקם חותכי העוגיות שלך להשאיר כמה שיותר שאריות ככל האפשר. חזור עם שאר גיליון הבצק. צנן את צורות החיתוך בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים התנור ל 191° ומניחים מתלה תנור במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מפזרים את העוגיות על כל תבנית אפייה עם כמה הנותרים 2 כפות סוכר (אתה לא יכול להשתמש בכל זה) רק לפני שהם נכנסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים מחבת אחת בכל פעם, מסובב את הסדין בערך באמצע, במשך 10 עד 13 דקות, עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. חזור עם צורות העוגייה הנותרות. לקשט את העוגיות לפי הצורך או להשאיר אותם פשוט ופשוט.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
14
אחסון טיפים: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות