קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי

מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי
לבשל את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף מנטה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול, אין לבשל רוטב עגבניות טרי עם פסטה, ו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את רוטב העגבניות, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, וקמצוץ קטן של פלפל שחור. לבשל, מכוסה, עד הירקות רכים מאוד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם. המשך להתבשל עד שהרוטב מתעבה והשמן מפריד ועולה אל פני השטח של הרוטב, כ -25 דקות. הפעל את הרוטב דרך טחנת מזון מצויד בדיסק הגדול; העונה עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
4
כדי להפוך את הפסטה, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה. לבשל את הפסטה עד מאוד אל דנטה (להסיר אותו על 2 דקות לפני אל דנטה).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
חותכים את sopressata לאלות על 2 אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
7
במחבת גדולה וישרה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הסופרסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנקניק הוא זהב קל שניתנו חלק השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
יוצקים את רוטב העגבניות ופלפל סיציליאני או פתיתי פלפל אדום. מבשלים מעל חום גבוה עד שהרוטב נראה יבש והופך זהב סביב הקצוות, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים במים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
תוסיף את הפסטה. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, לזרוק מדי פעם, עד שהרוטב מפחית ומתהדק סביב הפסטה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מחלקים את הפסטה בין צלחות הגשה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
טפטוף כל צלחת עם שמן זית, מפזרים מנטה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)