מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי
לבשל את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף מנטה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול, אין לבשל רוטב עגבניות טרי עם פסטה, ו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את רוטב העגבניות, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, וקמצוץ קטן של פלפל שחור. לבשל, מכוסה, עד הירקות רכים מאוד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם. המשך להתבשל עד שהרוטב מתעבה והשמן מפריד ועולה אל פני השטח של הרוטב, כ -25 דקות. הפעל את הרוטב דרך טחנת מזון מצויד בדיסק הגדול; העונה עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
כדי להפוך את הפסטה, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה. לבשל את הפסטה עד מאוד אל דנטה (להסיר אותו על 2 דקות לפני אל דנטה).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
חותכים את sopressata לאלות על 2 אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
Soppressata
7
במחבת גדולה וישרה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הסופרסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנקניק הוא זהב קל שניתנו חלק השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
Soppressata
גבינת זרלה מגוררת חלקית
9
יוצקים את רוטב העגבניות ופלפל סיציליאני או פתיתי פלפל אדום. מבשלים מעל חום גבוה עד שהרוטב נראה יבש והופך זהב סביב הקצוות, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
10
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים במים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
11
תוסיף את הפסטה. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, לזרוק מדי פעם, עד שהרוטב מפחית ומתהדק סביב הפסטה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחלקים את הפסטה בין צלחות הגשה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
טפטוף כל צלחת עם שמן זית, מפזרים מנטה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר