מבשלים את הספר: פלפל שחור Panna קוטה עם תאנים
לבשל את הספר: פלפל שחור Panna קוטה עם תאנים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. אם יש לכם פלפל, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בזיליקום טרי Panna קוטה, פלפל שחור פנה קוטה עם תותים וסירופ בלסמי, ו פאנה קוטה עם תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השמנת, הסוכר, ווניל שעועית ולהביא אותו לרתיחה.
בעוד התערובת היא מבעבעת," לפרוח "את הג' לטין על ידי ערבוב זה עם מי קרח עד רך.
מסננים את המים העודפים וממיסים לתערובת הקרם החם. לאחר מומס, להסיר מחום ולהוסיף חלב.
מניחים באמבט קרח וקריר עד שהתערובת עבה מספיק כדי להשעות את הפלפל השחור והזרעים מפול הוניל.
הסר את שעועית וניל לשפוך לתוך תבניות 2-אונקיה. השאירו להגדיר במשך 24 שעות.
גזע ורבע תאנים ושמורה. להביא את פרוסקו וסוכר לרתיחה בסיר כדי להפוך את סירופ פשוט. בעוד עדיין חם, לשפוך את הסירופ על תאנים, תלול במשך 10 דקות, ואז לתת מגניב.
הסר את קוטה הפנה מן התבניות ומניח על צלחת, לשים את קומפוט התאנה על גבי זה ומסביבו.