מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 123 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם 63 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו מלח ויקינגי, שמן זית, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, ו מבשלים את הספר: צדפות גולמיות עם תפוח ירוק ודשי (מתכונים דומים).
הוראות
הזיתים מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
חותכים את הזיתים לשניים ומסירים את הבורות.
מורחים את הזיתים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים עד ליובש, 1 עד 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. בערך קוצצים את הזיתים. תניח בצד.
עבור הצדפות, למשוך את השרירים ולהשליך. לשפשף את הבצל הירוק עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל לבן.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
שים את הצדפות על צדיהן על מחבת לצרוב רק את הקצוות, הופך אותם לפי הצורך. הצדפות עדיין צריכות להיות נדירות.
כדי לשרת, לחתוך את הצדפות במחצית לרוחב ולמקם 4 חצאים על כל צלחת, לחתוך את הצד.
מקשטים כל חצי עם זיתים יבשים, מלח מעושן ופלפל שחור.
טפטוף שמן זית כתית נוספת על הצדפות ומקשטים כל צלחת עם צ ' ייב.