קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

מבשלים את הספר: שומשום שחור אוטסו

מבשלים את הספר: שומשום שחור אוטסו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ אורז חום, שמן שומשום, עוז / 60 גרם שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון שומשום שחור אוטסו, מבשלים את הספר: מטבעות שומשום, ו מבשלים את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט צנוברים זרעי חמניות במחבת גדולה על חום בינוני עד הזהב, רועד את המחבת באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את שומשום למחבת וטוסט במשך דקה בערך. קשה לדעת מתי הם קלויים; להסתכל מקרוב ולהשתמש באף שלך.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום ברגע שאתה מריח רמז של שומשום קלוי; אם אתה נותן להם ללכת הרבה מעבר לזה, אתה תתחיל להריח שומשום שרוף—לא טוב.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
4
להעביר מרגמה ועלי ולרסק את התערובת; המרקם צריך להיות כמו חול שחור. לחלופין, אתה יכול להשתמש במעבד מזון. מערבבים את הסוכר, shoyu, מירין, שמן שומשום, חומץ אורז חום, ופלפל קאיין. לטעום ולהתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
שויושויו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מלח בנדיבות, להוסיף את סובה, ומבשלים על פי הוראות החבילה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים, שומרים חלק ממי בישול האטריות, ושוטפים מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
בעוד האטריות מבשלות, לנקז את הטופו, ללטף אותו יבש, לחתוך לצורות matchstick. עונה טופו עם קמצוץ של מלח, לזרוק עם כמות קטנה של שמן, ומבשלים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה במשך כמה דקות, זורק כל כמה דקות, עד החתיכות מושחמות על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שמור כף גדושה של ממרח שומשום, ולאחר מכן דק את השאר עם 1/3 כוס / 80 מ " ל של מים אטריות חמות. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את סובה, מחצית הבצל הירוק, ואת ממרח שומשום שחור. לזרוק עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים את הטופו וזורקים שוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
10
מגישים עם מנה זעירה של ממרח שומשום שמורות ואת הבצלים הירוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)