מבשלים את הספר: תפוחי אדמה שמנמנים עם צימוקים זהובים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? לבשל את הספר: תפוחי אדמה צ'אנקי עם צימוקים זהובים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 9 אוהדים. אם יש לך צימוקים זהובים, שמן canolan, צ'ילי קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את מתכנן מסיבת הספר: בקלה עם צימוקים ושזיפים מיובשים, אורז זעפרן עם צימוקים זהובים וצנוברים: מסיבת השקת הספר של פסיפס אכיל, ו לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העגבניות, עם המיצים שלהם, ואת הבצל, כוסברה, שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר בצנצנת בלנדר. מחית, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי להפוך את רוטב ירוק אדמדם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים עד שהם רוחשים, הופכים חום אדמדם ומריחים אגוזים, 5 עד 10 שניות. מיד להוסיף את רוטב עגבניות בצל מחית. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית כדי להכיל חלק הפיזור, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מתאדה וחלק השמן מתחיל להפריד מן הרוטב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מערבבים ב 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מערבבים באפונה ומבשלים, חשופים, עד שהם התחממו, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים