מגש אנטיפסטו
מגש אנטיפסטו עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, זיתים cerignolan, סלמיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מגש אנטיפסטו, מגש אנטיפסטו, ו מגש אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את המוצרלה הפרוסה על מגש הגשה, מפזרים את הפרוסות בשמן זית ופלפל סדוק. בעורמה לארגן את הסלמי, Peppadews, פרוסות מלפפון, לבבות ארטישוק, עגבניות, זיתים ברוסקטה סביב המגש לקשט עם גבעולים של עלי בזיליקום.
מחממים את התנור ל 425 מעלות. חותכים את באגט בזווית 1/2 אינץ ' עבה.
מברשת שני הצדדים של הלחם עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם מלח ופלפל.
אופים במשך 10 דקות, עד קלוי קלות.