מהפך ברי ונקניק בראנץ ' אופים
מהפך ברי ונקניק בראנץ ' אופים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם זרעי שומר, פלפלים קלויים, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור חג המולד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 47%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ברי ונקניק בראנץ ' אופים, מהפך ברוקולי צ'דר בראנץ' אופים, ו נקניק & מלית בראנץ לאפות.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הודו, הבצל, השומר, 1/4 כפית פלפל, קאיין ואגוז מוסקט על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מניחים קוביות לחם בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה בתערובת הודו, פלפלים אדומים, גבינות ברי ופרמזן ובזיליקום. בקערה גדולה מקציפים את תחליף הביצה, החלב, החרדל והפלפל שנותר; יוצקים מעל. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 35-40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
אופים 4-6 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.