קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מהפך עוגת תבלינים דו גוונים

מהפך עוגת תבלינים דו גוונים
עוגת תבלינים בשני גוונים לוקחת בערך 45 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 227 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 40 סנט למנה מנות. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רסק תפוחים, פלפל אנגלי טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 12% . מתכונים דומים: עוגת פירורי תבלינים מהפך , לחם תבלין דלעת מהפך , ומהפך טבעוני של מהפך בריא: לחם דלעת .

הוראות

1
קו שני 9-in. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה. מצפים תבניות בתרסיס בישול ומפזרים קמח; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלוס 1 כף שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים1/4 כוס פלוס 1 כף שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת4 כוסות תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת
2
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת פירורית, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות סוכר חום ארוז2-2/3 כוסות סוכר חום ארוז
-1 כפית כמון טחון-1 כפית כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
3
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, קלופים וגרוסיםקישואים, קלופים וגרוסים
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקןאננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
4
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, המלח, הסודה לשתייה, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת מופחתת שומן, מרוככת*חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת מופחתת שומן, מרוככת*
מוסקטמוסקט
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
5
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
-1 כפית כמון טחון-1 כפית כמון טחון
(יותר אם רוצים עקביות דקה יותר)(יותר אם רוצים עקביות דקה יותר)
6
מורחים לתבניות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
7
אופים ב-350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצותתאנים (מיובשות), קצוצות
(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)(יכול להיות רוטב צ'ילי-שום)
8
להקפאה, בקערה גדולה, שמנת חמאה וסוכר קונדיטורים. מקציפים שמנת חמוצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב2 כפיות חלב
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
3 עד 5 טיפות צבע מאכל ירוק, אופציונלי3 עד 5 טיפות צבע מאכל ירוק, אופציונלי
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
-1 כפית כמון טחון-1 כפית כמון טחון
2 כפות קשיו מלוח2 כפות קשיו מלוח
ציוד שתשתמש בו
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מעל חצי מהציפוי. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 5 טיפות צבע מאכל ירוק, אופציונלי3 עד 5 טיפות צבע מאכל ירוק, אופציונלי
10
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים במשך 2 דקות; לטפטף על העוגה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
-1 כפית כמון טחון-1 כפית כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור עוגת תבלינים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.