מוגלה קטנה של חג המולד.
Puds חג המולד קר קטן לוקח כ 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא קלמנטינה, ג'י קרטונים יוגורט יווני, אם יש לכם חמוציות וצימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קר חג המולד-פודינג מוס, מתובל & עצי חג המולד קר, ו קוקוס חם & puds פטל.
הוראות
קו 4 תבניות קטנות בצורת פודינג (קיבולת 200 מ " ל) עם סרט נצמד, מחליק אותו כדי להתאים בנוחות, עוזב בליטה סביב הקצה. דק מגררים את ההתלהבות מן קלמנטיין ולשים אותו בצד אחד. לסחוט 3 כף מיץ ולשים אותו במחבת עם רום וסוכר.
חום בעדינות עד שהסוכר נמס. עצה ב חמוציות וצימוקים, ומבשלים 2 דקות (לא יותר או שזה יהיה עבה מדי) כדי להשרות את הפרי.
יוצקים לתוך קערה, מערבבים בקליפה מעורבת וגרידת קלמנטינה, ולהשאיר עד קר (כ 1 שעות, או שאתה יכול לעזוב בן לילה).
בקערה בינונית, לנצח את היוגורט עם כפית עד חלקה. מקציפים את השמנת כך שהיא קצפת ברכות, ואז מתקפלים ליוגורט. למדוד 4 כפות של הפרי והסירופ שלה, ולהניח בצד במיכל מקפיא נוקשה (להקפיא עד חודש). מערבבים את השאר לתוך תערובת היוגורט.
יוצקים או כפית את התערובת לתוך תבניות פודינג. להביא את הבליטה של הסרט נצמדות על puddings, ואז לכסות עם נייר. להקפיא עד חודש.
עבור כוכבי השוקולד, מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. צייר 4 צורות כוכבים על הנייר עם עיפרון (אין צורך להיות מדויק מדי), ולאחר מכן להפוך את הנייר. ממיסים את השוקולד הלבן, באמצעות כפית, טפטוף 4 צורות כוכב על קווי העיפרון. השאר להקשיח. להקפיא את כוכבי השוקולד במיכל מקפיא נוקשה שכבתי בין greaseproof נייר.
כאשר מוכן לשימוש, להפשיר את פירות נוספים וסירופ בטמפרטורת החדר ואת puddings במקרר עבור 1 hr. Tip את puddings על צלחות לקלף את הבטנה.
מגישים עם חלק מהרוטב כפיות מעל, עם כוכב שוקולד נשען על כל אחד (הכוכבים ניתן להשתמש ישר מהמקפיא).