מוח קוף דביק
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו לחם קוף דביק, לחם קוף לחמניה כתומה דביקה, ו מוחות אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 6 מחבתות מיניאטורות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר הלבן וקינמון. תניח בצד. השתמש במספריים או בסכין כדי לחתוך כל ביסקוויטים לגדלים שונים. כל אחד ניתן לחתוך לכל מקום בין 2 ל 5 חתיכות.
מפזרים כמחצית מהפקאנים בין 6 המחבתות מוכנות.
מגלגלים חתיכות ביסקוויט בקינמון-סוכר, ומניחים אותם לתוך המחבתות, מחלקים באופן שווה.
מפזרים כל קינמון שנותר-סוכר על כדורי הבצק.
מערבבים יחד את הסוכר החום וחמאה מומסת. מערבבים בפקאנים הנותרים. להפיץ באופן שווה על פני מחבתות של כדורי בצק. כדי להקל על הכניסה והיציאה מהתנור, מניחים את כל המחבתות על סדין עוגיות.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הביסקוויטים קלויים ומבושלים דרך.
הסר מהתנור, והפוך מחבתות בודדות על צלחות הגשה בעוד עדיין חם.