מול ורדה
לכי לחנות וקחי את פפיטס, שום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), שומה ורדה פיפה (שומה ירוקה זרעי דלעת), ו שומה זרעי דלעת / שומה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ברזל יצוק בינוני מעל חום בינוני גבוה, pepitas טוסט עד שהם מתחילים פופ ולהפוך חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
העברה מטחנת תבלינים או בלנדר לעבד עד הקרקע דק.
מניחים pepitas הקרקע, tomatillos, 1 ציר עוף כוס, בצל, jalapeños, כוסברה, epazote, חסה, ושום בצנצנת של בלנדר. מחית עד חלקה.
מחממים שומן או שמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים רסק פריך ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה כמעט עקביות של רסק עגבניות, על 10 דקות.
מערבבים בשארית 2 כוסות מרק עוף ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 10 דקות. השתמש מיד או להעביר מיכל אטום לאחסן במקרר עד 3 ימים, reheating לפני השימוש.