מולים במרק סמוקי Poblano-כוסברה
מולים במרק סמוקי Poblano-כוסברה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כוסברה, פובלנו צ'ילה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן, מולים במרק שומר, ו מולים במרק קארי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ 'ילה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 3 אינץ' מחום במשך 8 דקות או עד מושחר ו חרוך, פונה לאחר 6 דקות.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף, ולהשליך עורות. Chop צ ' ילה.
מערבבים קצוצים צ ' ילה, יין, שאלוט, 3 כפות כוסברה, מלח, והבא 4 מרכיבים (באמצעות מיץ צדפות) בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 8 דקות.
להוסיף מולים; לכסות ולבשל 3 דקות או עד פגזים לפתוח.
הסר מולים מחבת עם כפית מחוררת. להשליך פגזים שלא נפתחו. תתחמם.
להביא תערובת יין לרתיחה מעל חום גבוה; לבשל עד תערובת מופחתת 1 כוס. מערבבים במיץ לימון וחמאה.
לשפוך נוזל על מולים; לזרוק בעדינות.
מפזרים עם הנותרים 1 כף כוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.