מולים ג'וזפין
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חציל ג'וזפין, סלט פסטה הטונה של ג'וזפין, ו מולים A La Mariniere (מולים מאודים).
מרכיבים מנות :
59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חמאה אמיתית 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה קרה 14 עגבניות קצוץ, מיץ וכל (עגבניות אורגניות שימורים ניתן להחליף) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' יין לבן יבש 2 שרימפס וורידים 1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב 57 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שום קצוץ 1 לימון, מיץ של 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תריסר מולים הנסיך אדוארד טרי (אודות 2 שרימפס וורידים פטרוזיליה, קישוט 2 שרימפס וורידים מלח כשר או מלח ים 2 שרימפס וורידים פלפל לבן, לפי הטעם 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בצל צהוב קצוץ 57 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סמבוקה רומנה או 2 אונקיות אוזו או 2 אונקיות פרנו יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.