קושירגיל
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מולים וצדפות עם חמאה חומה תוססת וצלפים

מולים וצדפות עם חמאה חומה תוססת וצלפים
מולים וצדפות עם חמאה חומה רוחשת וצלפים דורש סביב 27 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1058 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שמן זית, מולים, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: רוטב שום-חמאה לצדפות, צדפות ומולים, טורבט עם חמאה חומה וצלפים, ו סול עם חמאה חומה, סלק וצלפים.

הוראות

1
לשטוף צדפות היטב. לשטוף מולים, לוודא להסיר ולהשליך את הזקן שלהם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
חום 1 כף שמן זית בכל אחד 2 מחבתות ברזל יצוק גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים צדפות וחצי קורנית כדי 1 של המחבתות; להוסיף מולים וחצי של קורנית למחבת אחרת; לבשל במשך 1 דקה. מחלקים חמאה וצלפים בין 2 המחבתות. המשך לבשל צדפות ומולים במשך 2 עד 3 דקות, או עד שהם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כדי לשרת, מניחים צדפות מולים ואת החמאה שבה הם מבושלים בקערת מנה מחוממת ומפזרים פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים עם לחם בצד, כדי לספוג את החמאה בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.