מולים וצדפות עם חמאה חומה תוססת וצלפים
מולים וצדפות עם חמאה חומה רוחשת וצלפים דורש סביב 27 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1058 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שמן זית, מולים, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: רוטב שום-חמאה לצדפות, צדפות ומולים, טורבט עם חמאה חומה וצלפים, ו סול עם חמאה חומה, סלק וצלפים.
הוראות
לשטוף צדפות היטב. לשטוף מולים, לוודא להסיר ולהשליך את הזקן שלהם.
חום 1 כף שמן זית בכל אחד 2 מחבתות ברזל יצוק גדול על חום גבוה.
מוסיפים צדפות וחצי קורנית כדי 1 של המחבתות; להוסיף מולים וחצי של קורנית למחבת אחרת; לבשל במשך 1 דקה. מחלקים חמאה וצלפים בין 2 המחבתות. המשך לבשל צדפות ומולים במשך 2 עד 3 דקות, או עד שהם פותחים.
כדי לשרת, מניחים צדפות מולים ואת החמאה שבה הם מבושלים בקערת מנה מחוממת ומפזרים פלר דה sel.
מגישים עם לחם בצד, כדי לספוג את החמאה בתחתית הקערה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.