קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות61
מגזין

מולים (לא מבריסל, אבל בלגי בכל מקרה)

מולים (לא מבריסל, אבל בלגי בכל מקרה)
גשו לסופר וקנו מולים, פלפלים, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית נסו מולים בלגיים צלויים, מולים עם שומר, לימון, מתכון אייל בלגי, ו מולים A La Mariniere (מולים מאודים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המולים, לגרד כל דבר חי או גדל בצד החיצוני של הפגזים, ולמשוך את חבורה קטנה של שערות כהות (הזקן) יוצא מהצד של הפגזים. להשרות אותם במים קרים תוך כדי כך. הקונכיות סגורות בדרך כלל כשאתה קונה אותן. אל תיבהלו אם הם נפתחים מתחת למים! כל פגזים שאינם נסגרים כאשר אתה מקיש עליהם, יש לזרוק. חלק זה עשוי להיעשות כמה שעות לפני הזמן אם המולים מאוחסנים במקום קריר. תניח את המולים הנקיים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
בסיר גדול וכבד, לשלב את הגזר, בצל, סלרי, עלה דפנה, פלפל, פרוסות לימון ויין לבן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולהוסיף 1/3 של מולים ניקו. מכסים את המחבת, ומבשלים רועד, כל דקה בערך כדי לעזור המולים לבשל באופן שווה. כאשר כל המולים פתוחים, להסיר מהמחבת באמצעות כף מחורצת, ולהתחיל ליהנות הארוחה שלך. המשך לבשל מולים הנותרים באותו נוזל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.