קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מולים מאודים ברוטב לימון-זעפרן

מולים מאודים ברוטב לימון-זעפרן
מולים מאודים עם רוטב לימון-זעפרן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מולים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מולים מאודים ברוטב לימון-זעפרן, מולים מאודים זעפרן, ו מולים מאודים עם זעפרן ועגבניה.

הוראות

1
להקציף קרם fraîche וחלמונים ביצה בקערה בינונית להתמזג. ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף שאלוט ו sauté עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף קוניאק ולהצית עם התאמה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
תן להבות לשרוף; להקציף מיץ לימון זעפרן. תניח את שתי התערובות בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מניחים מולים בסיר גדול כבד; לשפוך יין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים את הסיר ומבשלים עד מולים פתוחים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר מהחום. באמצעות מלקחיים, להעביר מולים לתבנית אפייה (להשליך כל מולים שאינם פתוחים).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הסר את המחצית העליונה של כל פגז mussel; לחלק מולים בשריון התחתון בין 4 קערות. אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מסננים mussel בישול נוזלי מן הסיר דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה למחבת עם תערובת שאלוט. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 כוס, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא נוזל חם לתוך תערובת crème fraîche; לחזור לאותו מחבת. מערבבים על אש נמוכה רק עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר מהחום; רוטב העונה עם מלח ופלפל. רוטב כפית על מולים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12
* נמכר בכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 כוס שמנת כדי פושר (85°F).
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
13
הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות חלב חמאה. לכסות ולתת לעמוד באזור חם ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות, בהתאם לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.