קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

מולים מטוגנים בבלילת אוזו

מולים מטוגנים בבלילת אוזו
מולים מטוגנים בבלילה אוזו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 486 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית חמניות, לימונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולים מטוגנים בבלילת אוזו, מולים מאודים עם שומר, עגבניות, אוזו, ושמנת, ו שרימפס מטוגנים עם לימון ואוזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המולים בסיר גדול מעל חום גבוה ומוסיפים את היין, אם משתמשים. לכסות ולתת את המולים קיטור במשך כ 5 דקות, רועד את הסיר ערבוב מדי פעם, עד הפגזים לפתוח. לזרוק את אלה שנשארים סגורים. לקלף את המולים ולהשליך את הפגזים. מכסים ומקררים עד הצורך, עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מלח ופלפל חלב למולים, אבק עם כ 2 כפות קורנפלור, וזורקים קלות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים כ -2 סנטימטרים של שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את עמילן התירס שנותר 1 כוס, הקמח, ואת אבקת האפייה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיף את אוזו ומים מוגזים, לטאטא לשלב. זה צריך להיות נוזלי. אם עבה מדי, להוסיף קצת יותר סודה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
אוזואוזו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
כאשר השמן חם מאוד (כ 177°), לטבול כמה מולים בכל פעם בבלילה, להסיר עם מלקחיים, ומטגנים, הופכים אותם כפי שהם הופכים זהב עמוק, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
העברה לצלחת מרופדת בשכבה כפולה של מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים עם רבעי לימון ו skordalia.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
אוזו, פרנו ורקי הם משקאות אלכוהוליים חזקים. אם לא זמין, תחליף וודקה או גראפה, הוספת קמצוץ של כוכב קרקע או אניס ירוק לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
PernodPernod
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
אוזואוזו
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
אגליה קרמזי היא מומחית בינלאומית ידועה במטבח היווני ומחברת The Foods Of Greece, שזכתה בפרס ג 'וליה צ' יילד מהאגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים לספר הבישול הראשון הטוב ביותר. היא הרצתה ברחבי העולם על אוכל יווני ים תיכוני ומנהלת בית ספר לבישול מכובד על האי היווני קיאה.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.