מולים Marinaran הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לקשט: בזיליקום, לנסות לבנות-a-ארוחה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מולים מרינרה, מולים מרינרה, ו מולים מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף מולים ביסודיות עם מברשת לשפשף, הסרת זקן. בטל כל פגזים שנפתחו.שום סאוט בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולים
שום
קונכיות פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים עגבניות, בזיליקום קצוץ, והבא 2 מרכיבים; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
באזיל!
3
מוסיפים מולים ותרד; מבשלים, מכוסים, 5 דקות או עד שכל המולים נפתחים.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.