קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מולים עם בייקון, שאלוט ותפוח

מולים עם בייקון, שאלוט ותפוח
מולים עם בייקון, שאלוט, תפוח נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגת תפוחים, פלפל טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מולים עם תפוח ובייקון, תרד מוקפץ עם בייקון, שומן בייקון, שאלוט ופטריות, ו אפונה עם בייקון, שאלוט ופרמזן.

הוראות

1
מבשלים בייקון מעל חום בינוני גבוה בסיר רחב עד שניתנו ופריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לנקז את חלק מהשומן.
3
להוסיף שאלוט ותפוח. מבשלים עד מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מוסיפים מולים ומערבבים למעיל. Deglaze עם יין לבן, סיידר תפוחים, וחומץ. להפחית מעט.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מוסיפים שמנת, קורנית, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שכל המולים פתוחים והרוטב מצטמצם ומעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים במחבת או להעביר קערה גדולה, רחבה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים עם לחם כפרי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם כפרילחם כפרי

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.