מולים עם בייקון, שאלוט ותפוח
מולים עם בייקון, שאלוט, תפוח נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוגת תפוחים, פלפל טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מולים עם תפוח ובייקון, תרד מוקפץ עם בייקון, שומן בייקון, שאלוט ופטריות, ו אפונה עם בייקון, שאלוט ופרמזן.
הוראות
מבשלים בייקון מעל חום בינוני גבוה בסיר רחב עד שניתנו ופריך.
להוסיף שאלוט ותפוח. מבשלים עד מעט קרמל.
מוסיפים מולים ומערבבים למעיל. Deglaze עם יין לבן, סיידר תפוחים, וחומץ. להפחית מעט.
מוסיפים שמנת, קורנית, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שכל המולים פתוחים והרוטב מצטמצם ומעובה מעט.
מגישים במחבת או להעביר קערה גדולה, רחבה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.