מולים עם צ'וריסו ושומר
מולים עם צ'וריסו ושומר הוא pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מיץ צדפות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, מולים עם צ'וריסו, ו P. e. i. מולים W/ Chorizo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שמן הזית ואת צ ' וריסו ו saute במשך כ 2 דקות. ואז סלרי, שום, עגבניות, שומר ובצל, ו לטגן עד רך אבל לא רך מדי, 5 עד 8 דקות.
מוסיף את המולים, ולטגן שוב עד מולים להתחיל פופ פתוח.
מוסיפים את מיץ הצדפות והיין ומכסים את המחבת. קיטור המולים עד שהם פותחים, 7 עד 10 דקות.
הסר כל מולים שלא נפתחו, ולהעביר את השאר מהמחבת לקערת הגשה( ים), משאיר את הנוזל מאחור.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד הנוזל מפחית קצת, על 2 דקות.
יוצקים את הנוזל על המולים ומגישים עם לחם פריך מענג.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.