קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מולים שמנת

מולים שמנת
מולים שום שמנת עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מולים, לימון, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מולים שום עם קרם קארי, מולים מאודים במרק יין לבן, ו מבשלים את הספר: מולים מאודים עם תירס ושרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרצפו את המולים בעזרת מברשת ירקות מתחת למים זורמים; השלך כל אחד עם קליפות שבורות או שנשאר פתוח בעת הקשה. בסיר גדול על אש בינונית ממיסים 2 כפות חמאה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את פרוסות השום, הטימין והלימון ומבשלים עד שהכל התרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את המולים ומערבבים לציפוי כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
4
מוסיפים את היין, ואז את מרק העוף; מכסים את הסיר ומאדים במשך 10 עד 12 דקות עד שהמולים נפתחים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוציאים את המולים מהסיר. מוציאים את הבשר מ -10 מהמולים ומחזירים אותם לסיר יחד עם יתרת החמאה. בעזרת בלנדר טבילה, זמזום את הנוזל עד שהרוטב מסמיך והופך לקרמי; לטעום ולהתאים תיבול. מחלקים את שאר המולים בין קערות ההגשה וכף מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים עם הרבה לחם צרפתי פריך לטבילה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא חציר לשפוך היל קלשון שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
 מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.