מולסה-בצל אפוי
מולסה-בצלים אפויים דורשים כ 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 218 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מים, מולסה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מולסה-בצל אפוי, סטייקים עם מולסה-בצל מזוגג, ו קבב שיש עם בצל ודבשה רימון.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לקלף בצל לקצץ, שמירה על שורש מסתיים שלם, ואז חצי כל אורך. סדר, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה 1 בתבנית אפיית זכוכית 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או בתבנית אפייה רדודה 2 1/2 ליטר אחרת.
מביאים מיץ עגבניות, מים, חמאה, דבשה ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב מדי פעם, ואז לשפוך על בצל.
אופים בצל, חשוף, צוף עם מיצים כל 30 דקות, עד מכרז, על 2 שעות.
להניח 2 חתיכות של בייקון זה לצד זה על כל חצי בצל ולהמשיך לאפות בצל, צולה פעם אחת עם מיצים באמצע אפייה, עד בצל הם מאוד רך, בייקון הוא השחמה, ומיצים הם התעבה, על 1 שעה יותר.
בצל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים, מכוסים בנייר כסף, בתנור שחומם מראש 177° 20 עד 30 דקות.