קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מוס אספרסו שוקולד צרפתי

מוס אספרסו שוקולד צרפתי
מוס אספרסו שוקולד צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-332 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שוקולד, קרם של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, מוס אספרסו שוקולד, ו מוס אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים שוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בקערה גדולה מספיק כדי להכיל את כל המרכיבים ולהתאים את תהליך הקיפול.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הקערה על ביין מארי או אמבט מים רותחים. ודא שהקערה אינה נוגעת במים והמים נשמרים לרתיחה. תוריד את החום כאשר השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בעדינות להביא את החלב לרתיחה ולטאטא באבקת האספרסו עד שהוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את השוקולד המומס ומקציפים לאט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את חלמון הביצה ומקציפים עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מקציפים ביצים לבנים במהירות בינונית עד שהם מגיעים לשלב שיא בינוני. להגדיל את המהירות גבוהה בהדרגה להוסיף סוכר steadystream איטי עד חלבונים ביצה הם המשרד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
באמצעות מרית גומי גדולה, להוסיף 1/3 של לבנים לתערובת שוקולד בעדינות להקציף לשלב להאיר. מקפלים בעדינות הנותרים 2/3 חלבונים ביצה עד שאין פסים. מנה לתוך מנות בודדות או קערה גדולה. צמרמורת במשך 45 דקות לפני ההגשה לשיא מרקם, או עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.