מוס דלעת קל וטעים
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 80 גרם של שומן, וסך הכל 878 קלוריות. אם $ 6.45 למנה נופל בתקציב שלך, קל וטעים דלעת מוס יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חצאי פקאן, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מוס דלעת מהיר וקל, מוס עוגת גבינה דלעת קל, ו מוס פורל מעושן-IMBB מס ' 15 " טעים: ימים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את השמנת הכבדה לתוך הקערה של מערבל לעמוד מצויד במקצף.
לטאטא עד פסגות בינוניות נוצרות, 1 עד 2 דקות.
בקערה נפרדת להקציף יחד מחית דלעת וחלב.
מוסיפים את תערובת הפודינג והוניל והקציף לשלב. מקפלים את הקצפת לשלב ביסודיות.
להעביר את מוס לתוך 6 (7-אונקיה) קערות קינוח או ramekins.
מניחים במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 לפני ההגשה.
חותכים בגסות את הפקאן המתובל ומפזרים על גבי המוס ממש לפני ההגשה.
קו חצי מחבת גיליון עם קלף ומניח בצד.
מערבבים את המלח, כמון, קאיין, קינמון ותפוז קליפה יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מניחים את האגוזים במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ולהגדיר על חום בינוני. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פשוט מתחילים חום.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים לשלב. לאחר שילוב, להוסיף את הסוכרים ומים, ערבוב עד התערובת מתעבה ומצפה את האגוזים, כ 2 עד 3 דקות.
להעביר את האגוזים למחבת גיליון מוכן ולהפריד אותם עם מזלג או מרית. לאפשר את האגוזים להתקרר לחלוטין לפני העברה מיכל אטום לאחסון.