קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מוס דלעת קל וטעים

מוס דלעת קל וטעים
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 80 גרם של שומן, וסך הכל 878 קלוריות. אם $ 6.45 למנה נופל בתקציב שלך, קל וטעים דלעת מוס יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חצאי פקאן, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מוס דלעת מהיר וקל, מוס עוגת גבינה דלעת קל, ו מוס פורל מעושן-IMBB מס ' 15 " טעים: ימים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את השמנת הכבדה לתוך הקערה של מערבל לעמוד מצויד במקצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא עד פסגות בינוניות נוצרות, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בקערה נפרדת להקציף יחד מחית דלעת וחלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת הפודינג והוניל והקציף לשלב. מקפלים את הקצפת לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
תערובת פודינגתערובת פודינג
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להעביר את מוס לתוך 6 (7-אונקיה) קערות קינוח או ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
7
מניחים במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 לפני ההגשה.
8
חותכים בגסות את הפקאן המתובל ומפזרים על גבי המוס ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
9
קו חצי מחבת גיליון עם קלף ומניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מערבבים את המלח, כמון, קאיין, קינמון ותפוז קליפה יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מניחים את האגוזים במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ולהגדיר על חום בינוני. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פשוט מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
13
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים לשלב. לאחר שילוב, להוסיף את הסוכרים ומים, ערבוב עד התערובת מתעבה ומצפה את האגוזים, כ 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אגוזיםאגוזים
14
להעביר את האגוזים למחבת גיליון מוכן ולהפריד אותם עם מזלג או מרית. לאפשר את האגוזים להתקרר לחלוטין לפני העברה מיכל אטום לאחסון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת