מוס טונה: Spuma di Tonno
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? מוס טונה: Spuma di Tonno יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מיץ לימון, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Spuma Di Tonno, Polpettone di tonno (כיכר טונה איטלקית), ו ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו) (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הטונה במעבד מזון ודופק כדי לשבור את הדג. עם ריצת המכונה, מוסיפים את החמאה, השמנת, חומץ בלסמי ורוטב סויה ומתמזגים עד לקבלת חלקה. ואז לעצור את המכונה לגרד את הצדדים של קערת המעבד.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הדופק שוב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומתמזגים שוב. בדוק את התיבול.
מגישים בטמפרטורת החדר, או מכסים ומקררים עד 4 ימים. אם מקורר, להחזיר את spuma לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.