מוס פירות ים
מוס פירות ים דורש סביב 10 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם ג'לטין, בצל, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), מוס מוקה עם פלפל סצ'ואן (Mousse au Mokan et Poivre), ו מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים מרק ומוסיפים גבינת שמנת.
חום עד גבינה מומסת לתוך המרק. ממיסים ג ' לטין לתערובת המרק ומוסיפים מיץ לימון, מיונז, בצל, סלרי ושרימפס. מבשלים עד מחומם דרך.
משמנים עובש דגים 6 כוס או עובש אחר עם מיונז נוסף או תרסיס שאינו מקל. למלא עובש בחוזקה בתערובת. להחליק את החלק העליון וצינה במקרר לילה.
הפוך עובש על מגש ולנער כדי לשחרר את מוס מעובש.