מוס שוקולד
מוס שוקולד יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 375 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מים, שמנת כבדה, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג מוס שוקולד Paleo, אספרסו שוקולד מוס עוגיות, ו סטייק מוס (מתכונים דומים).
הוראות
אני משתמש בתבניות כיפה *(ראה קצה, להלן) כדי להפוך את הצבי. כל סוג של חצי כדור או עובש עגול יעבוד. אם אתה משתמש בסדין של תבניות, כמו שאני עושה, לוודא השוקולד המזג הוא בקערה רחבה. מלא כל עובש עם שוקולד הקש על הצדדים עם הידית של מרית אופסט כדי להסיר כל בועות אוויר. הפוך את התבניות מעל קערת השוקולד ולאפשר לשוקולד העודף לטפטף בחזרה לקערה. לגרד את החלק העליון של התבניות נקי עם קצה המרית ומניחים את התבניות במהופך על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה. השוקולד העודף יטפטף מהתבניות. כאשר השוקולד מתחיל להקשיח אך אינו מוגדר לחלוטין, כ -5 דקות לאחר מכן, לגרד את קצה כל פגז שוקולד נקי עם סכין קילוף חדה. זה מקל על פתיחת הקליפות, מונע מהשוקולד להישבר כשהוא מתכווץ, ונותן לכיפה שפה נקייה.
מניחים את התבניות על תבנית אפייה במקרר עד שנקבע לחלוטין, על 5 דקות יותר.
הסר מהמקרר unmold. התבניות בהן אני משתמש מאפשרות לי פשוט לדחוף לקצה אחד של הקליפה ולהחליק אותו מתוך התבנית. בהתאם עובש שלך, ייתכן שיהיה עליך להרים את השוקולד מן התבנית. תניח את השוקולד בצד.
תצטרך שני קרניים עבור כל אייל. השתמש מרית קיזוז קטן כדי להפיץ כמה שוקולד מזג על תבנית עלה אדר להציב על נייר קלף מכוסה אפייה. שמור על עובי השוקולד אפילו ככל האפשר, על 1/8 אינץ ' עבה. חזור עד שיש לך מספיק קרניים עבור כל אייל.
יוצקים כמות קטנה של השוקולד המזג לתוך קרנית. השתמש בקורנית כדי לצייר עיניים בצורת פרסה קטנה על גיליון נייר קלף. מלא את מרכז הפרסה לחלוטין. לעשות שתי עיניים עבור כל מוס ולהניח בצד כדי לסיים מאוחר יותר.
מניחים חצי סיר 1 ליטר מלא במים מעל חום גבוה ולהביא אותו לרתיחה. הפוך דוד כפול על ידי הגדרת קערה גדולה ערבוב על המים רותחים.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה וחום עד נמס לחלוטין, ערבוב מדי פעם. ודא שאין מים או קיטור בא במגע עם השוקולד, כי זה יכול לגרום לשוקולד לתפוס (להקשיח). חשוב לאפשר לשוקולד להמיס לחלוטין, או שיהיו לך גושים במוס המוגמר. ברגע השוקולד נמס, להסיר אותו מהחום ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
מניחים את כל חלמוני ביצה וחלמון ביצה בקערת ערבוב בגודל בינוני והכה עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית גבוהה עד אור בצבע ועבה, על 7 דקות. תערובת הביצים תצמח בנפח בשל שילוב האוויר. תמשיך להצליף בזמן שהסוכר מבשל.
מניחים את המים והסוכר בסיר כבד עם תחתית של 1 ליטר מעל חום בינוני גבוה. הכנס מדחום ממתקים ומבשל את תערובת הסוכר עד שהוא מגיע 250°f (121°C), מה שנקרא שלב הכדור הרך.
הסר אותו מהחום ושופכים את הסוכר החם במורד הצד של קערת הערבוב לביצי ההצלפה. היזהר לא לשפוך את הסוכר החם ישירות על המקצף, או שזה יהיה להתיז. המשך שוט עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית גבוהה עד החלק החיצוני של הקערה חם אבל לא חם, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך קערה בגודל בינוני ערבוב שוט לפסגות רכות עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית. בשלב זה הקצפת יש את נפח ביותר. אם אתה overwhip את הקרם, תאבד נפח ואת מוס לא יהיה קל ואוורירי כמו שזה צריך להיות. אם אתה משתמש Grand Marnier, לקפל אותו עם מרית גומי, להיזהר לא להוציא את הקרם.
מקפלים את תערובת הביצים לתוך הקצפת. אם תערובת הביצים חמה מדי, זה ימיס את הקצפת. אם זה מגניב מדי, זה לא לקפל היטב. השתמש מרית גומי לקפל בעדינות רק עד השניים משולבים. אתה עדיין צריך לראות פסים של כל בתערובת. בזהירות לשפוך את השוקולד נמס חם לתוך התערובת. אם השוקולד חם מדי, הוא ימיס את הקצפת. אם זה מגניב מדי, השוקולד יהיה לתפוס (להקשיח) במגע עם התערובת הקרירה ויהיה לך חתיכות של שוקולד במוס שלך. השתמש מרית גומי לקפל בעדינות את השוקולד עד משולב לחלוטין. מוס השוקולד צריך להיות באותו צבע בכל רחבי, ללא פסים.
מלא כל קליפה עם מוס שוקולד, מילוי כמעט עד השפה.
מניחים אותם במקרר עד שנקבע, כשעה.
הסר מהמקרר. הפוך את הקליפה הממולאת והנח על מרכז הצלחת. השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לקצץ את הקרניים שבו הם ידבקו את הקליפה. השתמש כמות קטנה של שוקולד מחוסמת כדי" דבק " שתי קרניים לראש של כל אייל. שחרר את העיניים מגיליון נייר קלף. ממיסים את החלק התחתון של כל עין עם להב של סכין חיתוך חם ולתקוע את העיניים על ראש האייל, מתחת לקרניים. ממלאים קרנית עם שמנת חמוצה לצייר תלמיד במרכז כל עין.
מניחים אחד פטל, בצד קצה החוצה, בחלק הקדמי עבור האף. כדי להפוך את הפה, להניח תות גדול על צידו לחתוך אותו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. חותכים תותים רבים ככל צורך לעשות עשרה פיות.
מניחים פרוסה אחת מתחת לאף.
תבניות כיפה זמינות בחנויות אספקת אפייה רבות, כולל ניו יורק עוגות אספקה או קונדיטור מרכזי.