מוס שוקולד
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . וזה די גרוע. מתכונים דומים: מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר, ו מוס שוקולד ללא ביצים, איך לעשות מוס שוקולד.
הוראות
ממיסים שבבי שוקולד עם ליקר בטעם קפה בסיר קטן וכבד על אש נמוכה; מערבבים עד חלקה, כ 5 דקות. מערבבים כמות קטנה של תערובת שוקולד חם לתוך חלמון ביצה; להחזיר תערובת שוקולד וביצה למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עד מעובה מעט, על 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בתמצית וניל. מגניב, ערבוב כמה פעמים.
לנצח שמנת כבדה בקערה גדולה עד שהוא מתחיל להתעבות. מערבבים בסוכר; להכות עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת קצפת לתערובת שוקולד מקורר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, או לילה.