קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוס שוקולד טורט

מוס שוקולד טורט
טורט מוס שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. אם יש לכם סוכר, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מוס שוקולד טורט, מוס שוקולד טורט, ו שוקולד מוקה מוס טורט.

הוראות

1
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים; לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
אופים בחום של 375 זוגות במשך 8-10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים כל טעם של שוקולד בקערה נפרדת; מניחים בצד. בקערה אחרת, מפזרים ג ' לטין מעל מים; תן לעמוד במשך 1 דקה או עד להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה קטנה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 3 דקות או עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. בהדרגה לטאטא חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים לסיר גדול; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמד חום קורא 160 זָהוּר והתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה. שופכים מיד שליש מתערובת הביצים על כל טעם שוקולד; מערבבים במהירות כל אחד עד להמסה. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
בקערה גדולה מקציפים קצפת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהקצפת לכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים תערובת שוקולד מריר לתבנית מוכנה. מקפיאים עד ליציבות, כ -15 דקות. חזור על הפעולה עם תערובת שוקולד חלב, ואז תערובת שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
כדי לשרת, בזהירות להפעיל חדה סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר את הצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מקשטים אם רוצים על ידי טפטוף שוקולד מומס ליצירת ענפי אורן וציפוי אצטרובלים שקדים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
( 23)( 23)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "