מוס שוקולד-עוגת פטל
עוגת מוס שוקולד-פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 417 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם תערובת עוגת מזון של בטי השטן, הקצפת שמנת, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת מוס פטל שוקולד, עוגת מוס שוקולד-פטל, ו עוגת מוס שוקולד פטל עשירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). משמנים שני 9 או 8 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
להכין ולאפות עוגה כפי שמכוון על תיבת 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וכוס 1/2 של שמנת ההצלפה שנחשפה על 45 עד 60 שניות; מערבבים עד חלקה ומותך. להכניס למקרר 15 עד 30 דקות או עד מגניב.
בקערה גדולה, להכות הנותרים 1 כוס שמנת ואת אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד התערובת מתחילה להתעבות.
מוסיפים שוקולד מומס. הכה עד טופס פסגות נוקשות (לא overbeat או תערובת יתחיל להיראות מקושקש).
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
מורחים ריבת פטל על שכבת העוגה.
מורחים שכבה עבה 1/2 אינץ ' של תערובת שוקולד על ריבה.
חותכים 1/2 כוס פטל במחצית; לחץ לתוך תערובת שוקולד. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, מעוגל בצד למעלה; לחץ קלות. צד כפור העליון של עוגה עם תערובת שוקולד נותרת. מקררים על 1 שעה או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטל הנותרים ממתקים.
מפזרים קקאו. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.