מוסקה צמחונית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו חלב, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מוסקה צמחונית, מוסקה צמחונית, ו מוסקה צמחונית עם פורטבלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מברשת חצילים פרוסות עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים חצי חצילים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול; מטגנים 5 סנטימטרים מחום במשך 5 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הליך עם חציל שנותר. שים חציל בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל קצוץ למחבת; מטוגנים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
להוסיף bulgur; לבשל 3 דקות או עד bulgur קלוי קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
9
מוסיפים allspice הקרקע, קינמון, וציפורן; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק ירקות, אורגנו ועגבניות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Allspice הקרקע
1/2 כוס צנוברים, קלויים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים גבינה ומלח.