מוסקה תפוחי אדמה וטלה
מוסקה תפוחי אדמה וטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 405 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש טלה טחון, פלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מוסקה כבש, מוסקה כבש, ו מוסקה כבש וחציל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף שליש פרוסות תפוחי אדמה למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
להעביר תפוח אדמה לקערה. חזור על הנוהל עם תרסיס בישול פרוסות תפוחי אדמה שנותרו.
מוסיפים בצל, שום וטלה למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהכבש מתחיל להשחים.
מוסיפים פלפלים, רוטב עגבניות, מלח, כמון, פלפל שחור, קינמון ופטרוזיליה; מבשלים 10 דקות.
מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה בתרסיס בישול. מסדרים תערובת כבש על תפוחי אדמה; העליון עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו.
מערבבים חלב וביצים בקערה קטנה; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד העליון הוא זהב סט.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.