מוצה ים תיכוני-עוף
Mozza הים התיכון-עוף נטול גלוטן, מתאבנים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 28 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה חלב, חזה עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מוצה-רצועות עוף, טוסט מוזה-כריכי עוף, ו פסטה מחיטה מלאה עם ארטישוק, עוף צלוי ועוף מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; מחבת כיסוי עם מכסה. לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד העוף נעשה (165F), הוספת בצל וקישואים לאחר 5 דקות.
מוסיפים רוטב, עגבניות וזיתים; מכסים. מבשלים על אש בינונית נמוכה 2 דקות. או עד מחומם דרך; מערבבים.
למעלה עם גבינה; לבשל, מכוסה, 2 דקות. או עד שנמס.