מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, שאור קל, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו כריך מוצרלה בגריל עם אנשובי-טפנד זיתים, גבינה בגריל זית ומוצרלה, ו חציל בגריל, ברוקולי ראבה, וכריך מוצרלה (מתכונים דומים).
שכבה מוצרלה עם טפנד זיתים על 2 פרוסות לחם. למעלה עם פרוסות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
חמאה חיצונית של כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומנוסה היטב או מחבת nonstick גדולה וכבדה על חום בינוני לרגע.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים כריכים במחבת ומבשלים עד חום זהוב מתחת, 5 עד 7 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד שהוא קלוי באותה מידה. לאט ובזהירות זה המפתח. גבינה כנראה תטפטף החוצה, אבל זה בסדר. זה נותן את הכריכים שוליים פריכים נחמדים.