מוצרלה-חזיר מערבולת לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל מוצרלה חזיר מערבולת לחם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, מים חמים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים, אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת, ו קצת מכל דבר מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף סוכר ואת השמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים 1 כף סוכר, 1 1/2 כוסות קמח, חלב, חמאה ומלח לתערובת שמרים; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד חלקה. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מערבבים את הנקניק, הגבינה, הזיתים והפלפל. תניח בצד.
לחשוף בצק. אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך מלבן 12 x 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מברשת חרדל על הבצק, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב הקצוות.
מורחים תערובת חזיר באופן שווה על פני הבצק. החל עם צד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה; צביטה תפר לאטום (לא לאטום את הקצוות של רול).
מקום, צד התפר למטה, במחבת כיכר 8 אינץ מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות.
שלב ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על כיכר.
אופים ב 375 במשך 30 דקות. כיסוי רופף עם נייר כסף.
אופים במשך 10 דקות נוספות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.