קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה מקלות I

מוצרלה מקלות I
זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, ביצים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מקלות מוצרלה, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
כריך גבינת מוצרלה בין פרוסות לחם איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
לחם איטלקילחם איטלקי
3
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת הפרמזן לביצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את פירורי הלחם בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
טובלים את שני הצדדים של הכריך לתוך תערובת הביצים, ואז לתוך פירורי הלחם, ציפוי ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
בזהירות למקם את הכריך מצופה לתוך טיגון עמוק. מבשלים 2 עד 4 דקות, או עד הלחם הוא חום זהוב גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
הסר מן השמן, לנקז על מגבות נייר לחתוך לתוך 4 משולשים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה