קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוק פאי תפוחים אני

מוק פאי תפוחים אני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תן פאי תפוחים מדומה אני מנסו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 287 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 10%. נסו פאי תפוחים מדומה, פאי תפוחים מדומה, ו פאי תפוחים מדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים מחצית מהמאפה ומרפדים צלחת פאי אחת בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
מניחים את הקרקרים בקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
קרוםקרום
4
בסיר, על אש גבוהה, מביאים לרתיחה מים, סוכר ושמנת אבנית ואז מבשלים למשך 15 דקות. מערבבים פנימה מיץ לימון וקליפה ואז מניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
יוצקים סירופ על הקרקרים. נקודה למעלה עם חמאה או מרגרינה ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קינמוןקינמון
קרקריםקרקרים
סירופסירופ
6
מרדדים את המאפה שנותר ומניחים מעל פשטידה. חתוך, חותם וקצוות חליל. סדק למעלה קרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
גלולגלול
7
אופים בחום של 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות או עד שהקרום פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תנו לפשטידה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.