מוק פאי תפוחים אני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תן פאי תפוחים מדומה אני מנסו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 287 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 10%. נסו פאי תפוחים מדומה, פאי תפוחים מדומה, ו פאי תפוחים מדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מרדדים מחצית מהמאפה ומרפדים צלחת פאי אחת בגודל 9 אינץ'.
מניחים את הקרקרים בקרום המוכן.
בסיר, על אש גבוהה, מביאים לרתיחה מים, סוכר ושמנת אבנית ואז מבשלים למשך 15 דקות. מערבבים פנימה מיץ לימון וקליפה ואז מניחים להתקרר.
יוצקים סירופ על הקרקרים. נקודה למעלה עם חמאה או מרגרינה ומפזרים קינמון.
מרדדים את המאפה שנותר ומניחים מעל פשטידה. חתוך, חותם וקצוות חליל. סדק למעלה קרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בחום של 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות או עד שהקרום פריך וזהוב.
תנו לפשטידה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.