מוקה-כתום בוצ'ה דה נואל
Mocha-Orange Bûche de Noël הוא a צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו Mocha Bûche de Noël, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
שמן תחתון וצדדים של 15" x 10 "מחבת ג' לירול; קו עם נייר שעווה; גריז נייר שעווה קמח. תניח בצד.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב טוב. תניח בצד.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). תניח בצד.
לנצח חלמונים ביצה בקערת ערבוב גדולה במהירות גבוהה, בהדרגה הוספת 1/2 כוס סוכר; לנצח 5 דקות או עד עבה וחיוור.
מוסיפים מים, קליפת תפוז וטעמים; מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח, ומכים רק עד מעורבב. מקפלים בערך שליש תערובת ביצה לבן. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות.
לנפות 3 כפות אבקת סוכר 15 "x 10" מלבן על מגבת בד; להפריש. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת מסוכרת. לקלף נייר שעווה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ומגבת יחד; מגניב לחלוטין על מתלה חוט, צד התפר למטה.
בעוד העוגה מתקררת, מערבבים גרגרי קפה לחלב עד גרגרי קפה להתמוסס.
מערבבים 3 3/4 כוסות אבקת סוכר וקקאו בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקציף חוט.
הוסף תערובת קפה וחמאה לתערובת סוכר; הכה במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים עוגה עם חצי ציפוי, בזהירות rerolll.
חותכים פרוסה אלכסונית עבה 1 " מקצה 1 של רול עוגה.
מניחים רול עוגה על צלחת הגשה, בצד התפר למטה; קטע לחתוך עמדה מול הצד של רול העוגה כדי לדמות קשר, באמצעות ציפוי קטן " דבק " אותו במקום.
מורחים שאריות זיגוג על עוגה וקשור. ציפוי להבקיע עם הקוצים של מזלג לדמות קליפת עץ. צ ' יל עוגה לפני ההגשה אם ציפוי רך.