צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? מוקפץ בקר ג'ינג'ר בוטנים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם שומשום, אורז, רוטב שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, וזה טוב. מתכונים דומים: מוקפץ בוטנים ג'ינג'ר, מוקפץ ירקות ג'ינג'ר בוטנים, ו מוקפץ ירקות ג'ינג'ר בוטנים.
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא קורנפלור ומים קרים עד חלקה. מערבבים פנימה את רוטב השזיפים, הג ' ינג ' ר, רוטב הסויה ופתיתי הפלפל; מניחים בצד. במחבת גדולה או בווק, מערבבים בשר בקר בשמן עד שהוא כבר לא ורוד; מוציאים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות